Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lajme nga Klosi

Tetori Rozë! Aktivitet sensibilizues/ndërgjegjësues për parandalimin e kancerit të gjirit

Momente me nëna/gra e vajza të Bashkisë Klos, gjatë aktivitetit sensibilizues/ ndërgjegjësues në qendër të qytetit të Klosit në kuadër të Tetorit Rozë🎀
Së bashku shkëmbyem e përcollëm mesazhe mbi rëndësinë e kontrolleve të shpeshta mjekësore me qëllim parandalimin e kancerit të gjirit pasi parandalimi ështe më i rendesishem se mjekimi.
Kaluam kohë të këndshme bashkë dhe i kujtuam njëra- tjetres se një vizite te mjeku per nje mamografi eshtë e domosdoshme🙏🌺
Vrapo për jetën🎀
  

Këngë, valle e kulturë matjane, zhvillohet në Klos Panair e Fest Folk 2023

U zhvillua sot në qytetin e Klosit Panairi dhe Fest-Folk Klosi 2023.
Kaluam së bashku momente të bukura duke promovuar kështu produktet bio të zonës dhe vlerat artistiko-kulturore të saj.
Sollëm për herë të parë koleksionin e makinave RETRO!
Faleminderit shkollave, fermerëve, grupeve pjesëmarrëse në Festival, stafit dhe gjithë komunitetit të zonës!
Faleminderit të gjithë ju të ftuar që na nderuat me praninë tuaj
Ky është Klosi, qyteti i vlerave mëdha❤️
Shihemi në evente të tjera të bukura!

“Bashkitë e forta” në Klos, në fokus menaxhimi i mbetjeve e rritja e performancës së shërbimeve

‘Bashki të forta’, një projekt që përfshinë 61 bashki të vendit tonë, pjesë e së cilit është dhe Bashkia Klos.
欄Mirëprita sot përfaqësuesit e këtij projekti me të cilët diskutuam mbi menaxhimin e mbetjeve, arsimin parashkollor, performancën dhe veprimtarinë e Këshillit Bashkiak.
Morëm vlerësime dhe suport në lidhje me punën e bërë deri më tani në Bashkinë Klos, duke theksuar progresin e bërë në rritjen e performancës së shërbimeve. ✅
欄Bashkë bëjmë punë më të mira!✅

Aktivitete në natyrë, fëmijët e Kopshtit Klos argëtohen mes këngësh e vallesh

Fëmijët e Kopshtit Klos janë bërë pjesë e aktivitetit që ka në fokus diferencimin e mbetjeve dhe mbrojtjen e mjedisit. 🌍🌱
Përmes një aktiviteti argëtues dhe edukues në natyrë, rreth 100 fëmijë të moshës 3-6 vjeç po njihen me konceptet bazë të mbrojtjes së mjedisit, reduktimit, ripërdorimit dhe riciklimit të mbetjeve. 🗑️🚮♻️🌱
Të mësuarit përmes lojës që në fazat e hershme të fëmijërisë, është një premisë për të pasur në të ardhmen të rinj e të rritur që e duan dhe e mbrojnë mjedisin.
Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të projektit “First STEPS: Support to Environment, Participation and Sport in the Municipality of Klos” – “HAPAT e parë: Mbeshtetje për Mjedisin, Pjesëmarrjen dhe Sportin në Bashkinë Klos, të financuar nga Bashkimi Evropian Euin Albania si pjesë e programit EU4Municipalities.

Festë e madhe në Klos

Festë e madhe sot në Klos, promovuam së bashku produktet bio të zonës, dhuruam lumturi në sytë e fëmijëve, dhe u argëtuam të gjithë bashkë përmes;

🔶 Panairit Agro-Kulturor

🔶 Teatrit të Kukullave dhe,

📌Festës së Birres, për të cilën ju ftojmë të jemi së bashku edhe ditën e nesërme pasi,

👉Festa vijon me,

🔶Edicionin e 3- të të Fest Folkut dhe

🔶 Festën e Birres

Shihemi nesër!

Ju mirëpresim!

Panair dhe Fest Folk Klos

Rikujtesë👉

Nesër të gjithë në Klos📍

🔶 Panair Agro-Kulturor

🔶Teatër Kukullash

🔶 Festë Birre

👉Festa vijon edhe ditën e Shtunë, datë 1 Tetor

🔶Edicioni i 3 -të i Fest Folk Klos

🔶 Festë Birre

Eja edhe ti!

Rikonstruksioni i palestrës së shkollë “Tahir Hoxha” Klos

🎯Tjetër Lajm i Mirë😊

Fëmijët e Klosit kanë tashmë një palestër dhe mjedise sportive bashkëkohore.✅

Rikonstruksioni i palestrës ekzistuese dhe i ambienteve përreth shkollës “Tahir Hoxha” sjell një hapësire jo vetëm sportive, por edhe si qendër takimi dhe promovimi të një stili jetese të shëndetshme dhe të qëndrueshme për të gjithë komunitetin e Bashkisë Klos.

#IADSAII🇦🇱🇮🇹

Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit Shulbatër

📍Shulbatër 💧

Lajm i mirë për banorët e fshatit #Shulbatër

Drejt përfundimit ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit në këtë fshat, duke mundësuar kështu ujë të pijshëm 24h në banesat e tyre. 💧

Falë këtij investimi nga Bashkia Klos, është bërë i mundur furnizimi me ujë të pijshëm për rreth 50 familje të këtij fshati.

#ujësjellës#bashkiaklos #2022

Premtim i mbajtur

Prioritet i joni, shërbimi ndaj qytetarëve🙏

FTESË

Të Nderuar

Bashkia Klos ka kënaqësinë t’ju ftojë në dy ditë feste në qytetin e Klosit.

📌Shënojeni në kalenderin tuaj datën 30 Shtator dhe 1 Tetor🗓

👉E premtja e 30 shtatorit nis me aktivitete të shumta, ku do të kemi;

🔸Panair “Vjeshtë në Klos 2022” me produkte lokale të fermerëve të zonës;🍁

🔸Për herë të parë në Klos vjen nga Teatri Kombëtar i Kukullave shfaqje për fëmijë;

🔶E ndërsa risi të këtij viti do të kemi Festën e Birrës.

👉Dita e dytë kulmon me datë 1 tetor me Edicionin e 3-të të Fest Folk Klos, përmes së cilit do të shpalosen vlerat artistiko-kulturore të grupeve folklorike vendase e jo vetëm. Festa e Birrës rikthehet përsëri edhe në këtë ditë!

Ju mirëpresim!

Pjesëmarrës në takimin rajonal të zhvilluar ditën e djeshme në #Peshkopi, në kuadër të hartimit të Strategjisë së Re të Decentralizimit të Vetëqeverisjes Vendore 2023-2030.

Shoqata për Autonomi Vendore, nën kujdesin e veçantë të drejtueses ekzekutive znj. Adelina Farrici, dhe me mbështetjen e projektit ‘Bashki të Forta bëri bashkë në një tryezë diskutimi përfaqësuesit e katër bashkive të qarkut, #Dibër, #Bulqizës#Klos e #Mat.

📌Fokus i këtij takimi ishte diskutimi rreth nevojave reale, problematikave dhe sfidave, me të cilat ndeshen njësitë e vetëqeverisjes vendore, si dhe ndarja e mendimeve dhe rekomandimeve për tu adresuar në këtë dokument të rëndësishëm strategjik, në funksion të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve për qytetarët dhe zhvillimit ekonomik-social të bashkive.

#StrategjiaeDecentralizimit2030🗓️📈

#BashkiaKlos