Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lajme nga Klosi

Rikonstruksioni i palestrës së shkollë “Tahir Hoxha” Klos

🎯Tjetër Lajm i Mirë😊

Fëmijët e Klosit kanë tashmë një palestër dhe mjedise sportive bashkëkohore.✅

Rikonstruksioni i palestrës ekzistuese dhe i ambienteve përreth shkollës “Tahir Hoxha” sjell një hapësire jo vetëm sportive, por edhe si qendër takimi dhe promovimi të një stili jetese të shëndetshme dhe të qëndrueshme për të gjithë komunitetin e Bashkisë Klos.

#IADSAII🇦🇱🇮🇹

Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit Shulbatër

📍Shulbatër 💧

Lajm i mirë për banorët e fshatit #Shulbatër

Drejt përfundimit ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit në këtë fshat, duke mundësuar kështu ujë të pijshëm 24h në banesat e tyre. 💧

Falë këtij investimi nga Bashkia Klos, është bërë i mundur furnizimi me ujë të pijshëm për rreth 50 familje të këtij fshati.

#ujësjellës#bashkiaklos #2022

Premtim i mbajtur

Prioritet i joni, shërbimi ndaj qytetarëve🙏

FTESË

Të Nderuar

Bashkia Klos ka kënaqësinë t’ju ftojë në dy ditë feste në qytetin e Klosit.

📌Shënojeni në kalenderin tuaj datën 30 Shtator dhe 1 Tetor🗓

👉E premtja e 30 shtatorit nis me aktivitete të shumta, ku do të kemi;

🔸Panair “Vjeshtë në Klos 2022” me produkte lokale të fermerëve të zonës;🍁

🔸Për herë të parë në Klos vjen nga Teatri Kombëtar i Kukullave shfaqje për fëmijë;

🔶E ndërsa risi të këtij viti do të kemi Festën e Birrës.

👉Dita e dytë kulmon me datë 1 tetor me Edicionin e 3-të të Fest Folk Klos, përmes së cilit do të shpalosen vlerat artistiko-kulturore të grupeve folklorike vendase e jo vetëm. Festa e Birrës rikthehet përsëri edhe në këtë ditë!

Ju mirëpresim!

Pjesëmarrës në takimin rajonal të zhvilluar ditën e djeshme në #Peshkopi, në kuadër të hartimit të Strategjisë së Re të Decentralizimit të Vetëqeverisjes Vendore 2023-2030.

Shoqata për Autonomi Vendore, nën kujdesin e veçantë të drejtueses ekzekutive znj. Adelina Farrici, dhe me mbështetjen e projektit ‘Bashki të Forta bëri bashkë në një tryezë diskutimi përfaqësuesit e katër bashkive të qarkut, #Dibër, #Bulqizës#Klos e #Mat.

📌Fokus i këtij takimi ishte diskutimi rreth nevojave reale, problematikave dhe sfidave, me të cilat ndeshen njësitë e vetëqeverisjes vendore, si dhe ndarja e mendimeve dhe rekomandimeve për tu adresuar në këtë dokument të rëndësishëm strategjik, në funksion të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve për qytetarët dhe zhvillimit ekonomik-social të bashkive.

#StrategjiaeDecentralizimit2030🗓️📈

#BashkiaKlos

Punë kudo/ Rikonstruksion i linjës ekzistuese të ujësjellësit Gurrë e Vogël- Rripë në Njësinë Administrative Gurrë.

Ka përfunduar puna për zëvendësimin e rrjetit kryesor pranë liqenit në fshatin Rripë, ndërkohë puna vazhdon për hapjen e kanalit dhe zëvendësimin e rrjetit kryesor edhe në fshatin Gurrë e Vogël, duke bërë të mundur përmirësimin e infrastrukturës së këtij ujësjellësi të lënë pas dore prej shumë vitesh.

#punë#ujësjellës#shërbime#pranë_nevojave_tuaja

Mbledhja e Komisionit Vendor të Mbrojtjes Civile

U zhvillua sot mbledhja e Komisionit Vendor të Mbrojtjes Civile Klos,

me pjesëmarrjen e strukturave të institucioneve vendore, si dhe me vëmendjen maksimale të Kryetarit të Bashkisë Ilmi Hoxha, me fokus organizimin e Mbrojtjes Civile për përballimin e situatave emergjente gjatë stinës së verës.

Përmes organizimit të Mbrojtjes Civile synohet të krijohen kushte për një shoqëri të aftë për të zvogëluar risqet e fatkeqësive, për të parandaluar, përgatitur, përballuar fatkeqësitë dhe për t’u rimëkëmbur, nëpërmjet një sistemi të integruar dhe efikas të Mbrojtjes Civile në territorin e Bashkisë tonë.

Bashkëpunimi i strukturave të komisionit do të jetë i vazhdueshëm edhe intensiv për përballimin e situatave emergjente, por do të vlerësohej shumë bashkëpunimi me qytetarët në ndihmë të këtyre situatave.

📌Solidarizim qytetar në rastet e fatkeqësive natyrore!

Për të dytin vit radhazi sjellim për ju Klos Summer Camp

📍Një kamp veror i mbushur plot me aktivitete edukative, punë kreative, argëtim, lojëra e kërcime, janë disa nga momentet që fëmijët do të kalojnë së bashku në Kampin Veror #Klos.

Organizimi i Kampit Veror ka për qëllim t’i ofroje fëmijëve një javë të mbushur me aktivitete argëtuese dhe edukuese përmes së cilave fëmijët kanë mundësinë të zhvillojnë aftësitë e tyre, të mësojnë diçka të re dhe më e rëndësishmja të argëtohen.🤾‍♀️⛹️‍♂️🤾‍♂️⚽️

Janë të mirëpritur të gjithë fëmijët, nga data 27 qershor deri më 2 korrik, ora 9:00 deri në 12:00, pranë shkollës “Tahir Hoxha” Klos.

📌Kampi do të monitorohet nga stafi përgjegjës për ndjekjen e projektit nga bashkia, si dhe po zbatohet nga partnerët në projekt. Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSACaritas Dioqezan RrëshenVIS AlbaniaCISP Sviluppo dei Popoli

#youthsummercampklos#kampiverorklos 

THIRRJE PUBLIKE PËR KËSHILLIN VENDOR TË RINISË!

📌Bashkia Klos shpall thirrjen për anëtarësim në Këshillin Vendor të Rinisë.Thirrja është e hapur për të gjithë të interesuarit dhe që plotësojnë kriteret. Kandidati/ja duhet të jenë banorë të Bashkisë Klos dhe të moshës prej 15 deri 19 vjeç.

Për të gjithë të rinjtë e interesuar duhet të paraqesin interesin e tyre përmes një letre motivimi në adresën e emailit; ishe.kodra@bashkiaklos.gov.al ose pranë Sportelit të Zyrës me Një Ndalesë në Bashkinë Klos.

Bashkia Klos ka nevojë për ju, bëhu edhe ti zëri përfaqësues për komunitetin tënd!

Ju mirëpresim!😊

Pastrimi do të vijojë të jetë prioritet në angazhimin tonë për një Klos më të pastër.

🚯Nga aksioni i ditës së sotme ju bëjmë thirrje udhëtarëve që përshkrojnë rrugën nacionale në territorin e Bashkisë Klos e jo vetëm, të cilët janë shkaktarët e kësaj ndotje në këto përmasa, na u bashkoni në këtë nismë, për ta kthyer Klosin në bashkinë që duam!

ℹ️Vijojmë të pastrojmë në të gjitha njësitë.

#Klos_I_Pastër🍀☀️🚯

#PlaniKombëtarIPastrimit🇦🇱