Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Rikonstruksioni i palestrës së shkollë “Tahir Hoxha” Klos

🎯Tjetër Lajm i Mirë😊

Fëmijët e Klosit kanë tashmë një palestër dhe mjedise sportive bashkëkohore.✅

Rikonstruksioni i palestrës ekzistuese dhe i ambienteve përreth shkollës “Tahir Hoxha” sjell një hapësire jo vetëm sportive, por edhe si qendër takimi dhe promovimi të një stili jetese të shëndetshme dhe të qëndrueshme për të gjithë komunitetin e Bashkisë Klos.

#IADSAII🇦🇱🇮🇹

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *