Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njësia Administrative Xibër

Emri i NjësisëQytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
XibërFshatrat; Xibër Murriz, Petralbë, Shkallë, Xibër Hane, Gur i Bardhë, Ketë