Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Klosi i pastër! E premtja e fundit të muajit i kushtohet pastrimit të qytetit

Klosi i pastër 
Kjo e premte e fundit e muajit iu dedikua pastrimit ☘️të qytetit tonë për një mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm për të gjithë ne.
Administrata e Bashkisë Klos organizoi sot aksionin e pastrimit në zonat më problematike të qytetit me angazhimin maksimal të punonjësve.♻️
Të gjithë bashkë për një mjedis të pastër!✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *