Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Sherbime Sociale

Bashkia Klos

Kontakt

1. Sanije Gjini
0692495998
Sanije.gjini@bashkiaklos.gov.al

2. Lumturie Ceka
Tel: 0685675890
velsulal@outlook.com
—————-
3. Lindita Barmeta
0695202398
linditabarmeta17@yahoo.com
—————-

Sherbimet

1. Ofron sherbime informimi dhe këshillimi, dhe me telefon, ofron mbështetjen, këshillimin në krizë dhe referimin e rasteve të dhunës në familje, sipas protokollove të hartuara dhe të miratuara; shërbim emergjence 72 orë në rang qarku.
—————
2. Ofron shërbim informimi dhe këshillimi dhe me telefon, ofron mbështetje dhe menaxhim rastesh për Mbrojtjen e Femijeve sipas protokolleve të miratuara.
—————
3. Ofron shërbime informimi dhe mbështetje për personat e pastrehë sipas ligjit.   Adresa Bashkia Klos,
Qender Location 41.50616, 20.08585