Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njësia Administrative Klos

Emri i NjësisëQytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
KlosQyteti Klos, Fshatrat; Bejnë, Klos Katund, Shëngjun, Plani i Bardhë, Fullqet, Dars, Fshat, Bel, Unjate, Pleshë, Cerrujë, Patin, Bërshi