Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Rinia dhe Sportet

Sporti:

Bashkia Klos përfaqësohet nga ekipi KF KLOSI. Ky ekip është themeluar në vitin 1998-2016 ku ka qenë pjesë e kategorisë së tretë, ndërsa nga viti 2016 deri tani i përket kategorisë së dyte. Në dhjetor të vitit 2021 ka kaluar SH.P.K, ku administrohet nga z. Behar Hoxha. Drejtor sportive është z. Enver Topalli. Nr. kontakti +355 68 25 10 955.