Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njësia Administrative Suç

Emri i NjësisëQytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
SuçFshatrat; Kurdari, Kurqelaj, Skënderaj, Suç, Kujtim