Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Njësia Administrative Gurrë

Emri i NjësisëQytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
GurrëFshatrat; Rripë, Gurrë e Vogël, Mishtër, Shulbatër, Dom, Gurrë e Madhe