Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

NJOFTIM MBI REZULTATET E VLRËSIMIT TË KANDITATEVE PËR NGRITJEN NË DETYRË DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL NË KATEGORINE E MESME DREJTUESE DREJTUESE