Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Panair dhe Fest Folk Klos

Rikujtesë👉

Nesër të gjithë në Klos📍

🔶 Panair Agro-Kulturor

🔶Teatër Kukullash

🔶 Festë Birre

👉Festa vijon edhe ditën e Shtunë, datë 1 Tetor

🔶Edicioni i 3 -të i Fest Folk Klos

🔶 Festë Birre

Eja edhe ti!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *