Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Festë e madhe në Klos

Festë e madhe sot në Klos, promovuam së bashku produktet bio të zonës, dhuruam lumturi në sytë e fëmijëve, dhe u argëtuam të gjithë bashkë përmes;

🔶 Panairit Agro-Kulturor

🔶 Teatrit të Kukullave dhe,

📌Festës së Birres, për të cilën ju ftojmë të jemi së bashku edhe ditën e nesërme pasi,

👉Festa vijon me,

🔶Edicionin e 3- të të Fest Folkut dhe

🔶 Festën e Birres

Shihemi nesër!

Ju mirëpresim!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *