Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Punë kudo/ Rikonstruksion i linjës ekzistuese të ujësjellësit Gurrë e Vogël- Rripë në Njësinë Administrative Gurrë.

Ka përfunduar puna për zëvendësimin e rrjetit kryesor pranë liqenit në fshatin Rripë, ndërkohë puna vazhdon për hapjen e kanalit dhe zëvendësimin e rrjetit kryesor edhe në fshatin Gurrë e Vogël, duke bërë të mundur përmirësimin e infrastrukturës së këtij ujësjellësi të lënë pas dore prej shumë vitesh.

#punë#ujësjellës#shërbime#pranë_nevojave_tuaja

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *