Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS

✅Jepi vetes mundësinë të përfitosh përvojë pune pranë institucioneve publike dhe private.

Nëse je 21-26 vjeç dhe ke përfunduar studimet e nivelit Bachelor, të ftojmë t’i bashkohesh Programit Kombëtar të Praktikave të Punës!

Periudha e zhvillimit të praktikës: 12 shtator – 12 dhjetor 2022

🗓Aplikimi është i hapur nga data 1 korrik – 31 korrik 2022

👉🏻Plotësoni formularin e aplikimit:
http://praktika.riniafemijet.gov.al

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *