Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lajme nga Klosi

Pjesëmarrës në aktivitetin promovues të librit “ Nuk më mundin acarët” i Aida Topallit, poetes më të re Klosjane.

U zhvillua pasditen e djeshme aktiviteti promovues i librit “ Nuk më mundin acarët” i Aida Topallit, gazetares, publicistes e poetes më të re klosjane, të cilës mes miqsh, kolegesh e bashkëpunëtoresh i uruam nga afër suksese në rrugëtimin e saj poetik!📖

Aida Topalli👏🏻

#provim#libri#nuk_më_mundin_dot_acarët#poete#klos #2022

Vizita Shëndetësore Falas në Klos! 

Që prej orës 9:00 të mëngjesit të ditës së sotme, mjekët specialistë të organizatës “Dyert e Jetës”, po ofrojnë vizita shëndetësore falas pranë Qendrës Shëndetësore Klos.

🔺Shërbimet që po ofrohen janë:

👉Vizita patollogjike

👉Eko abdominale

👉Kontrolli i grave, Eko dhe vizita obstetrik-gjinekologjike

👉Konsulta me mjek interniste

👉Vizita pneumonlogjike dhe Reumatologjike

Mjekët gjenden aty deri në orën 16:00

Falenderime dhe mirënjohje për mjekët specialistë të organizatës “Dyert e Jetës” 🙏

#ne_kujdesemi_për_shëndetin_tuaj

Sapo u hap thirrja e parë për grante për startup-e dhe lehtësues nga Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes! 

🔺Vetëdeklarohu si startup ose lehtësues në e-albania. 📝
🔻Sapo te pajisesh me pasaportë, je një hap larg aplikimit për grant.📨
🔺Shko në faqen zyrtare të sipermarrja.gov.al dhe shkarko formatin e aplikimit.📥
❓Ke pyetje? Skuadra e Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes ështe gati për t’ju asistuar në çdo moment me aplikimin tuaj! 👩🏻💻👨🏼💻

#RINIA E KLOSIT

Nën moton “Pa rini nuk ka shtet”🙌 mbyllëm kështu ciklin dy ditor të trajnimeve me të rinjtë e gjimnazeve të Bashkisë Klos.

Me kujdesin e veçantë të Fondacionit “Friedrich Ebert” dhe me mbështjen e Kryetarit të Bashkisë Z. Ilmi Hoxha, të rinjtë e Klosit u trajnuan për dy ditë rresht duke zhvilluar projektin; Loja simuluese mbi politikën vendore: “Pa rini nuk ka shtet”.

ℹ️ Qëllimi i këtij projekti është që të rinjtë të mos e përjetojnë politikën thjesht si spektatorë pasiv por si bashkëkrijues aktivë.

1️⃣ Në ditën e parë të rinjtë mësuan bazat e politikës vendore si dhe ndoqën nga afër mbledhjen e këshillit bashkiak, për të parë

funksionimin e saj.

2️⃣ Në ditën e dytë vetë të rinjtë zhvilluan një mbledhje këshilli bashkiak, duke u vënë në rolin e këshilltarëve. Mbledhjes së të rinjve ju bashkua vetë Kryetari, Z. Ilmi Hoxha Faqja Zyrtare, i cili mirëpriti projekt-propozimet dhe pyetje nga të rinjtë.

👉Projekti u mbështet gjithashtu edhe nga Kryetaria e Këshillit Bashkiak Z. Valbona Kola dhe anëtarët e këshillit, të cilët u bënë pjesë e diskutimeve me të rinjtë.

Friedrich-Ebert-Stiftung Tirana