Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Culture

♦️ Mirënjohje dhe vlerësim!

Me rastin e daljes së 3 punonjësve tanë në pension, u realizua sot një ceremoni falenderimi.Kryetari i Bashkisë Klos, Z. Ilmi Hoxha shpreh respekt për punën e palodhur dhe për përkushtimin në kryerjen e detyrës. Kontributi juaj le të jetë shembull për çdo punonjës të administratës dhe jo vetëm.Gjatë ceremonisë, punonjësit u nderuan me Certifikata Mirënjohje, duke kaluar disa momente të bukura mes kolegësh.

Z. Ramazan Mjeshtri

Znj. Merjeme Bala

Z. Sherif Meta

Faleminderit!

Projekti Ndërkufitar “Discovering Hidden Attractions”.

Në kuadrin e projektit ndërkufitar ‘Discovering Hiddeen Attractions’, i cili është bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian, ne sjellim në vëmendjen tuaj dy nga mrekullitë e pashkelura, Ura e Vashës dhe Liqenet e Balgjaj.

Sezoni turistik po afron, shtoni në listën e vendeve për tu vizituar Klosin. Eja në Klos.
 🇪🇺 🇲🇰 🇦🇱