Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Projekti Ndërkufitar “Discovering Hidden Attractions”.

Në kuadrin e projektit ndërkufitar ‘Discovering Hiddeen Attractions’, i cili është bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian, ne sjellim në vëmendjen tuaj dy nga mrekullitë e pashkelura, Ura e Vashës dhe Liqenet e Balgjaj.

Sezoni turistik po afron, shtoni në listën e vendeve për tu vizituar Klosin. Eja në Klos.
 🇪🇺 🇲🇰 🇦🇱