Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#RINIA E KLOSIT

NĂ«n moton “Pa rini nuk ka shtet”🙌 mbyllĂ«m kĂ«shtu ciklin dy ditor tĂ« trajnimeve me tĂ« rinjtĂ« e gjimnazeve tĂ« BashkisĂ« Klos.

Me kujdesin e veçantĂ« tĂ« Fondacionit “Friedrich Ebert” dhe me mbĂ«shtjen e Kryetarit tĂ« BashkisĂ« Z. Ilmi Hoxha, tĂ« rinjtĂ« e Klosit u trajnuan pĂ«r dy ditĂ« rresht duke zhvilluar projektin; Loja simuluese mbi politikĂ«n vendore: “Pa rini nuk ka shtet”.

â„č QĂ«llimi i kĂ«tij projekti Ă«shtĂ« qĂ« tĂ« rinjtĂ« tĂ« mos e pĂ«rjetojnĂ« politikĂ«n thjesht si spektatorĂ« pasiv por si bashkĂ«krijues aktivĂ«.

1ïžâƒŁ NĂ« ditĂ«n e parĂ« tĂ« rinjtĂ« mĂ«suan bazat e politikĂ«s vendore si dhe ndoqĂ«n nga afĂ«r mbledhjen e kĂ«shillit bashkiak, pĂ«r tĂ« parĂ«

funksionimin e saj.

2ïžâƒŁ NĂ« ditĂ«n e dytĂ« vetĂ« tĂ« rinjtĂ« zhvilluan njĂ« mbledhje kĂ«shilli bashkiak, duke u vĂ«nĂ« nĂ« rolin e kĂ«shilltarĂ«ve. Mbledhjes sĂ« tĂ« rinjve ju bashkua vetĂ« Kryetari, Z. Ilmi Hoxha Faqja Zyrtare, i cili mirĂ«priti projekt-propozimet dhe pyetje nga tĂ« rinjtĂ«.

👉Projekti u mbĂ«shtet gjithashtu edhe nga Kryetaria e KĂ«shillit Bashkiak Z. Valbona Kola dhe anĂ«tarĂ«t e kĂ«shillit, tĂ« cilĂ«t u bĂ«nĂ« pjesĂ« e diskutimeve me tĂ« rinjtĂ«.

Friedrich-Ebert-Stiftung Tirana

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *