Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Këngë, valle e kulturë matjane, zhvillohet në Klos Panair e Fest Folk 2023

U zhvillua sot në qytetin e Klosit Panairi dhe Fest-Folk Klosi 2023.
Kaluam së bashku momente të bukura duke promovuar kështu produktet bio të zonës dhe vlerat artistiko-kulturore të saj.
Sollëm për herë të parë koleksionin e makinave RETRO!
Faleminderit shkollave, fermerëve, grupeve pjesëmarrëse në Festival, stafit dhe gjithë komunitetit të zonës!
Faleminderit të gjithë ju të ftuar që na nderuat me praninë tuaj
Ky është Klosi, qyteti i vlerave mëdha❤️
Shihemi në evente të tjera të bukura!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *