Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Të gjithë në terren për qytetarët! Aksioni i Bashkisë Klos pastron akset e bllokuara

Të gjithë në terren për qytetarët! ✅
Sot, Bashkia Klos ka angazhuar të gjitha mjetet dhe strukturat për të normalizuar situatën e shkaktuar nga reshjet e dendura të dëborës.
Gjatë gjithë ditës puna ka vijuar për pastrimin dhe zhbllokimin e rrugëve nga dëbora në të gjitha rrugët rurale më problematike nëpër Njësitë Administrative dhe në qytet.
Puna do të vijoje deri në normalizimin e situatës.
Për çdo problematike ju lutemi kontaktoni me strukturat dhe kontaktet e vëna në dispozicion.
Një falenderim nga zemra shkon për çdo qytetar i cili u bë krah me punonjësit tanë duke dhënë shembullin më të mirë në këto orë të vështira.
Bashkë ia dalim gjithmonë!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *