Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag: klos

Punë çdo ditë, punë kudo! Trotuari i jep pamjen e merituar Klosit

Punë çdo ditë, punë kudo! ✅
📍Klosi po merr pamjen e merituar me trotuarin në hyrje të qytetit në të cilin po punohet çdo ditë e pa pushim nga punonjësit e Drejtorisë së Infrastrukturës dhe Shërbimeve Bashkiake.
Investimet dhe puna në të katërta njësitë e Bashkisë Klos📍 nuk do të ndalet për të zgjidhur çdo shqetësim dhe ankesë të banorëve.🙏🤝
Bashkia Klos, bashkia e të gjithëve ✅

Të gjithë në terren për qytetarët! Aksioni i Bashkisë Klos pastron akset e bllokuara

Të gjithë në terren për qytetarët! ✅
Sot, Bashkia Klos ka angazhuar të gjitha mjetet dhe strukturat për të normalizuar situatën e shkaktuar nga reshjet e dendura të dëborës.
Gjatë gjithë ditës puna ka vijuar për pastrimin dhe zhbllokimin e rrugëve nga dëbora në të gjitha rrugët rurale më problematike nëpër Njësitë Administrative dhe në qytet.
Puna do të vijoje deri në normalizimin e situatës.
Për çdo problematike ju lutemi kontaktoni me strukturat dhe kontaktet e vëna në dispozicion.
Një falenderim nga zemra shkon për çdo qytetar i cili u bë krah me punonjësit tanë duke dhënë shembullin më të mirë në këto orë të vështira.
Bashkë ia dalim gjithmonë!