Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vizita e ambasadores së Suedisë në ambjentet e bashkisë Klos.

Sot nga vizita e ambasadores së Suedisë Znj. Elsa Hastad në ambjentet e bashkisë Klos dhe takimit me kryetarin e bashkisë Z.Ilmi Hoxha.Fokusi i vizitës ishte për të zhvilluar metoda sa më efektive në menaxhimin e rasteve të dhunës ndaj gruas, duke parë efektivitetin e projekteve që po zbatohen nga bashkia Klos në bashkëpunim me PNUD dhe me mbështetjen e Qeverisë Suedeze.

Embassy of Sweden in Tirana#shërbimisocial#stopdhunës#ambassyofsweden#UNDP

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *