Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon përmisimi i infrastrukturës rrugore në NJA Xibër.

Njësia Administrative XibërPrej disa ditësh ka nisur rehabilitimi i aksit rrugor në lagjen Splaj të fshatit Xibër Hane në Njësinë Administrative Xiber. Po punohet për shtrim rruge, zgjerim bankinash si dhe hapjen e kanaleve anësore.Rehabilitimi i rrugëve nëpër fshatra do të vijoje në të gjitha njësitë administrative.#rrugëtqëduam#çdoditënjëndryshimiri

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *