Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

15 tetori, Dita Botërore e Larjes së Duarve.

Sot u gjendëm pranë vogëlushëve të klasave të para dhe kopshtit në qytet, ku përmes një ore edukative, rikujtuam rëndësinë e ruajtjes së higjenës personale.Nisur dhe nga situata epidemiologjike në vend, pikërisht sot në “Ditën Botërore të Larjes së Duarve”, shkëmbyem mesazhe të rëndësishme me fëmijët për kujdesin ndaj vetes si dhe respektimin e rregullave anti-covid.Dita Botërore e Larjes së Duarve u organizua për herë të parë në 15 Tetor të vitit 2008 nga Organizata e Kombeve të Bashkuara si dhe Filiali i saj Fondi i Fëmijëve UNICEF. #DitaBotëroreELarjesSëDuarve#UnëMbajMaskë#respektorregullat

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *