Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vizita e z.Haki Çako nga Agjensia Kombëtare për Mbrojtjen Civile, në kuadër të takimeve informuese me strukturat e Mbrojtjes Civile në bashkitë e vendit.

Me datë 19 tetor në Bashkinë Klos u zhvillua takimi në kuadër të takimeve informuese për Mbrojten Civile për gritjen e kapaciteteve dhe strukturave, me strukturat e Mbrojtjes Civile nëpër bashkitë e vendit.

Të pranishëm ishin Z.Haki Çako, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, Z.Klajdi Nikolla Drejtor i Drejtorisë së Trajnimeve në AKMCsi dhe Kryetari i Bashkisë Z.Ilmi Hoxha me Strukturën e Emergjencave Civile të Bashkisë Klos.

Informim, bashkërendim dhe bashkëpunim në;

Implementimin e ligjit nr.34, datë 18.07.2019 “Për Mbrojtjen Civile”.

Planin për Mbrojtjen Civile në nivel vendor, skenarët dhe planet e veprimit. #EmergjencaCivileKlos#tetor2020

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *