Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon shërbimi dhe kujdesi i veçantë për moshën e tretë.


Bashkia Klos me anë të grupeve të patronazhit vazhdon me asistimin për plotësimin e nevojave bazike për të moshuarit. Shërbimi konsiston në blerjen e medikamenteve shëndetësore dhe ushqimeve si dhe transporti i tyre në shtëpi.
#Tiqëndronështëpi
#Bashkëmundemi
Frikë JO, Kujdes Po

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *