Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon pastrimi i qytetit !

❇️ÇDO DITË NË SHËRBIMIN TË KOMUNITETIT
Vijon dezinfektimi e pastrimi, larja e qytetit me ujë dhe me klor, në të gjitha trotuaret dhe pjesët me asfalt të çdo rruge e lagjeje të qytetit të Klosit.
Puna vazhdon me çdo masë parandaluese për të luftuar Covid-19.
#bashkëmundemi
#Tiqëndronështëpi
FRIKE JO, KUJDES PO SHUMEEEE MADJE✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *