Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos merr masa për dezinfektimin!

ÇDO DITË NË SHËRBIMIN TUAJ ✅

20 Mars,

Bashkia Klos ka ndërmarr masa për dezinfektimin e institucioneve arsimore, si dhe institucioneve publike. Është bërë i mundur dezinfektimi i të gjitha kopshteve dhe shkollave, në të gjitha Njësitë Administrative të Bashkisë Klos, ashtu edhe i disa Qendrave Shëndetësore.
Shkollat që ju është bërë dezinfektimi janë : Shkolla Gur I Bardhë, Shkolla e mesme Xibër, Shkolla fillore Vanar, Aneksi Kashar, Shkolla 9-vjeçare Ketë, Aneksi Muçaj, Aneksi Dishaj, Shkolla 9-vjeçare Xibër Hane, Shkolla 9-Vjeçare “Gani Çira ” Dars, Shkolla 9-Vjeçare “Rexhep Shira” Fullqet, Shkolla 9-vjeçare ” Ali Hoxha” Bel-Unjate, Shkolla 9-vjeçare Gurrë e Madhe, Shkolla 9-vjeçare Gurr e Vogël, Shkolla 9-vjeçare “Veli Alla” Rripë, Aneksi Dom, Shkolla 9-vjeçare ” Ibrahim Tema” Kurdari, Aneksi Skënderaj, Shkolla 9-vjeçare Plan i Bardhë, Shkolla fillore Klos-Katund, Shkolla fillore Fshati-Fshat, Shkolla 9-vjeçare “Ramiz Kadiu” Bejnë, Shkolla 9-vjeçare” Ramazan Velcani” Cërujë, Shkolla fillore Patin, Aneksi Pleshë.
Si dhe Qëndra Shëndetesore Klos dhe Qendra Shëndetsore Bejnë.
🔴COVID-19
#bashkëmundemi🙏

20 Mars, 2020

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *