Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vazhdon procesi i shpërndarjes së ndihmave, në të gjitha Njësitë Administrative të Bashkisë Klos.

✅ ÇDO DITË PRANË JUSH
Vazhdon procesi i shpërndarjes së ndihmave, në të gjitha Njësitë Administrative të Bashkisë Klos.
Të organizuar me grupe nën kujdesin e veçantë të kryetarit Z.Ilmi Hoxha si dhe me përkushtimin maksimal të dy nënkryetarëve Z.Armand Gjini, Znj.Adelina Laçi dhe me udhëheqjen e 4 administratoreve dhe me ndihmën e pjesës tjetër të administratës, u bë e mundur shpërndarja e ndihmave në të gjitha fshatrat e bashkisë.
Gjithashtu u ndihmuan edhe pensionistët e vetmuar për të plotësuar nevojat e tyre.
Falenderojmë subjektet private që kontribuan në realizimin e pakove🙏
Do vazhdojmë të jemi pranë jush në këto ditë vështira, ju lutemi qëndroni në shtëpi sepse ne do kujdesemi për ju duke bërë më të mirën!
Bashkëpunimi me ju qytetarë është shumë i rëndësishëm për të frenuar përhapjen e koronavirusit të ri❗
Respektoni rregullat e reja❗Ju lutem kufizoni lëvizjet për parandalimin e përhapjes së #COVID-19🦠
Bashkë do mundemi t’ia dalim🙏
FRIKE JO, KUJDES PO SHUME MADJE ✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *