Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

KLOSI, TË DIELËN E 22 MARSIT


Qytetarët klosianë respektojnë rregullat dhe udhëzimet e autoriteteve shtetërore.
Respektimi i rregullave dhe shmangia e lëvizjeve është e vetmja mënyrë se si ne mund të parandalojmë përhapjen e Covid-19.

#Unë_qëndroj_në_shtëpi
#Unë_respektoj_rregullat
#Çdo_gjë_do_të_shkoje_mirë
#bashkëmundemi
FRIKE JO, KUJDES PO SHUME MADJE ✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *