Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Udhëzues për kopshtet !

Udhëzues për kopshtet !
Në kuadër të rihapjes pas pandemisë së shkaktuar nga Covid-19 .

Disa këshilla sesi duhet të veprojmë, me kujdesin maksimal për të ruajtur veten dhe të tjerët që na rrethojnë.

https://www.facebook.com/bashkiteforta/videos/266034441375508/?vh=e

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *