Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“Hapësirë e Blertë” udhëton në bukuritë e Klosit.

https://youtu.be/38xLkZRIYZM

Kënaqësi të ishim pjesë e emisionit “Hapësirë e Blertë” në Rtsh.
Përmes këtij emisioni ju ftojmë të ndiqni pak nga eksperiencat e banorëve tanë që kanë vendosur që t’i kushtohen tokës, bujqësisë, blegtorisë , bletarisë etj, përmes punës së palodhur për të ruajtur vlerat dhe pasuritë e vendit tonë.

Kryetari i Bashkisë Z.Ilmi Hoxha ka qenë vetë prezent për t’i parë më nga afër aktivitetet dhe problematikat si dhe për tu treguar që do të bëje të pamundurën për t’i mbështetur.
Faleminderit emisionit “Hapesire e Blerte” që udhëtuat në bukuritë e natyrës së Klosit 😊

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *