Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos vijon punën për sistemimin e rrjetit vaditës në të gjithë territorin e saj.

Puna vazhdon në Njësinë Administrative Xibër , ku po punohet për hapjen dhe riparimin e kanalit vaditës në fshatin Xibër Hane.
Ndërkohë, puna për riparimin e kanaleve vaditëse vijon edhe në njësitë e tjera administrative të Bashkisë Klos.

#KlosiQëDuam
#çdo_ditë_një_ndryshim_i_ri ✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *