Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Klos, 30 Qershor.

Këshilli Bashkiak Klos sot në orën 11:00 do të zhvilloje mbledhjen radhës me këtë rend dite👉

1-Shqyrtimin dhe miratimin e fondit 6% ndihmë ekonomike për muaj Maj 2020.
2- Shqyrtimi dhe miratimin për familjet e pastreha me bonus qeraje.
3- Shqyrtimi dhe miratimin e disa ndryshimeve në buxhet dhe shtesë në numrin e përgjithshëm të punonjësve të Bashkisë Klos.
4- Shqyrtimi dhe miratimin monitorimin e buxhetit për periudhën 4 mujore 2020.
5- Shqyrtimi dhe miratimin e agjentëve tatimorë per mbledhjen e tarifës ujit për vaditje.
6- Shqyrtimi dhe miratimin e rregullore e Ankesave, Veretjeve, Kërkesave, Peticioneve dhe Iniciativave Qytetare.
7- Shqyrtimi dhe miratimin e zgjerimit të varrezave publike në fshatin Dars.
8- Të ndryshme

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *