Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Klos, dezinfektohet qyteti .

Nisur nga situata aktuale lidhur me qarkullimin e virusit Covid-19 në vend, nga ana e Bashkisë Klos kujdesi për qytetarët vazhdon✅
Drejtoria e Infrastrukturës dhe Shërbimeve në Bashkinë Klos, ndërmerr masa për mbrojtjen dhe dezinfektimin e ambjenteve me përqëndrim të lartë të banorëve, për të parandaluar përhapjen e virusit Covid-19.

Qytetarë të nderuar ju bëjmë thirrje për respektim të rregullave dhe protokolleve të sigurisë, në mënyrë që të gjithë së bashku të mund të parandalojmë përhapjen e virusit.

🚫Rreziku ende nuk ka kaluar !

#respektorregullat #mbro_veten_dhe_të_tjerët_rreth_jush
#TiNukDoJeshKurrëVetëm

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *