Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#TiNukDoJeshKurrëVetëm

8 PRILL, 2020

ÇDO DITË PRANË JUSH
Vazhdon operacioni humanitar për shpërndarjen e ndihmave te familjet më në nevojë.👇
Mirënjohje dhe respekt pa fund për donatorët që i janë bashkuar nismës tonë.

Çdo ditë derë më derë, aty ku nevoja thërret.🏠
#TiNukDoJeshKurrëVetëm🙏
#UnëBesojNëHumanizminTënd
#Qëndronështëpi🏠
#BashkëDoJaDalim 💪

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *