Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Falenderim!

3 PRILL , 2020- INFORMACION

Bashkia Klos falenderon të gjitha bizneset, shoqatat dhe individët për donacionet dhe kontributin e dhënë në përballimin e situatës emergjente që po kalojmë.
Këta donatorë ju kanë ardhur në ndihmë kategorive si : pensionistëve, familjeve në nevojë dhe familjeve të prekura nga tërmetii 26 nëntorit e që momentalisht banojnë në çadër, si dhe familjeve ekstremisht të varfëra të Bashkisë Klos.
Deri më sot është bërë e mundur shpërndarja e 244 pakove ( ushqime, miell e produkte të higjenës) në të gjitha njësitë administrative të Bashkisë Klos.
Shpërndarja e pakove është bërë sipas listave bazuar në VKM nr. 236, datë: 19. 03. 2020.
Deri më sot kanë bashkëpunuar me Bashkinë Klos në operacionin humanitar që prej shpalljes së gjendjes së jashtzakonshme në vend, këta subjekte, individe e shoqata si më poshtë:
Falenderojmë:
1-Gent Mara
2-Fatmir Molla ” Alblea”
3-Eduart Tahiraj “Henz Energy”
4-Gani Hoxha
5-Eurosig &Insig
6-Avni Muça
7-Benold Alla
8-Mikel Velsula
9-Bajram Doka
10-Ilir Dedolli
11-Kisha Ungjillore “Rreze Drite”
12-Bajram Kola ” Shkalla Shpk”
13-Arben Çela ” Vllaznia”
14-Ismail Diku
15-Fabrika Tirana ” Miell Tirana”
16- Nerim Bala
17-Kisha e Suçit ” Shen Nikolli”
18-Shkëlqim Skënderi
19-Asllan Muharremi
20-Besnik Muharremi
21-Petrit Diku

Operacioni humanitar vazhdon dhe do të vazhdoje deri në normalizimin e situatës. Çdo ditë në çdo derë, aty ku nevoja thërret.
Askush nuk është vetëm!
Unë besoj në humanizmin tënd!
#BashkëDoJaDalim

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *