Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Disa këshilla mbi prindërimin gjatë Covid-19

Në ditët e vështira që po hasim gjatë gjendjes së fatkeqësisë natyrore për shkak të Covid-19, fëmijët kërkojnë vemëndjen maksimale të prindërve dhe institucioneve përgjegjëse.
Për këtë arsye, Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës në bashkëpunim me UNICEF Albania kanë hartuar disa prej këshillave mbi prindërimin gjatë Covid-19.
#NjësiaeMbrojtjessëFëmijësBashkiaKlos
@Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës

#qëndronështëpi

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *