Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Riparimi i rrugës, në lagjen Ballësh te fshatit Fshat!

8 PRILL, 2020

Drejtoria e Infrastrukturës dhe Shërbimeve vazhdon me riparimin e rrugëve pavarësisht situatës në të cilën ndodhemi. Duke respektuar rregullat, puna vazhdon në lagjen Ballësh në fshatin Fshat me shtrimin e rrugës.
#Bashkëmundemi
#BashkëDoJaDalim
#stopCovid-19🤜
#FrikëJO#KujdesPO
#bashkiaqëduam ✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *