Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Suçi bëhet me ujësjellës të ri!

Prej pak ditësh kanë nisur punimet për ndërtimin e ujësjellësit që do të mbulojë të gjithë fshatrat e Njësisë Administrative Suç në Bashkinë e Klosit.

Projekti në fjalë i hartuar nga Bashkia e Klosit dhe financuar nga Qeveria Shqiptare nëpërmjet Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Bashkimi Europian, Republika Federale e Gjermanisë nëpërmjet KFV dhe Bashkia Klos, kap vlerën e rreth 2.3 milion euro.

 Ky investim madhore i cili eshte ne mbikqyrjen  e vete Kryetarit te Bashkise Klos Z. Basir Çupa do të zgjidhë përfundimisht problemin e furnizimit me ujë të pijshëm të kësaj Njësie Administrative e cila eshte e perbere nga fshatrat Suç,Kurdari,Skenderaj,Kujtim.

Ndërtimi i këtij ujësjellësi pritet të përfundojë brenda muajit Shkurt të vitit të ardhshëm (pra ne vitin 2020)     

 

 

 

    

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *