Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ndertim urash “Njesia Administrative Xiber”

Ne Njesine Administrative Xiber jan ndertuar disa ura per lidhjen e fshatrave ndermjet tyre dhe per kalimin me te rehatshem te banoreve te Njesise. Ne kete projekt ambicioz te Bashkise Klos moren pjese edhe banoret e fshatrave qe me vullnetin e tyre u be e mundur edhe ndertimi i urave ne kohe me te shpejt.

 

Ne verifikimin e tyre ishte edhe vete Kryetari i Bashkise Z. Basir Çupa. Banoret e Njesise Administrative Xiber tani ndihen me shprese ngaqe me pare kishin frike te kalonin neper ato vende sepse koha e keqe e bente shume te veshtire nje gje te tille, tani ndihen me te sigurt me urat e bera

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *