Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Keshilli i Bashkise Klos hap dyert per te rinjt,per nje dite ishin ata Keshilltaret e Bashkise

Ne kuader te javes Europiane,me mbeshtetjen e projektit “Bashkite per ne Europe” Bashkia klos  dhe Keshilli i Bashkise Klos me date 13.05.2019 ora 13:30 hapi dyert per te rinjte e kesaj Bashkie.

Per nje dite ishin ata Keshilltaret e kesaj Bashkie, qe diskutuan dhe debatuan rreth problematikave qe Bashkia e tyre duhet te ndermarr per te rinjte.

Ne kete takime te rinjte ngriten zerin edhe per Mjedisin,nje problematike shume e madhe qe kerkon nderhyrje per te ndaluar dhe nderprere shkaterrimin e pyjeve.

Ne fund, kerkesat dhe diskutimet e tyre do te pergatite dhe do ti parashtrohen Kryetarit te Bashkise ne nje takim te veçante.

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *