Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pastrim te akseve Kap dhe Hurdhe ,Vendosje tumbinash dhe shtrim te pjeseve te rrugeve Skenderaj ne Njesine Administrative Suç

Si pasoje e reshjeve te fundit kemi patur rreshqitje dherash ne akset Kap dhe Hurdhe dhe kishin bllokuar rruget ku kalonin qytetaret e kapit dhe te Hurdhe. Me nderhyrjen e mjeteve te Bashkise Klos  jane hapur ne kohe rekord rruget e ketyre akseve.

Po ashtu Bashkia Klos me mjete e saj ka nderhyre ne vendosje tumbinosh dhe shtrim te disa pjeseve me problematik te rrugeve Fshatit Skenderaj ne Njesine Administrative Suç duke i kthyer ne nomalite keto pjese rrugesh te ketij Fashti.

 

 


   

 

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *