Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

STOP DHUNËS ME BAZË GJINORE

Gjatë këtyre ditëve, në kuadër të fushatës, “16 Ditët e Aktivizmit Kundër Dhunës me Bazë Gjinore”, në bashkëpunim me punonjëset e rrobaqepësisë Klos dhe shkollën 9- vjeçare “Tahir Hoxha”, Klos, nxënësit e së cilës ju bashkuan edhe një marshimi në qytet, kemi zhvilluar aktivitete të shumta sensibilizuese🎗

Bashkë ja dalim💪💪

#bashkëjemimëtëforta

#stopdhuna

#sektorisocial

#bashkiaklos

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *