Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ngjarja sportive e vitit për rininë

Kryetari i Bashkisë z. Ilmi Hoxha, shoqëroj dhe ndoqi sot nga afër, të rinjtë energjik të Klosit dhe të gjithë Shqipërisë në stadiumin “Air Albania”, në ngjarjen më të bukur sportive të vitit për rininë, e cila do të pasohet me Tiranën kryeqytet të sportit vitin e ardhshem.

Rinia e para!

#EkipetSportive🎽

#SportiNëShkolla

#ShqipëriaEArdhmjaJonë☀️🇦🇱

#TëBashkuarJoTëNdarë🫶

#bashkiaklos

#SkaKohëPërPushim🏃‍♀️🏃🏻‍♂️

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *