Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sistemim dhe rehabilitim i rrugëve të fshatit Dars, Njësia Administrative Klos

U zhvendosem sot në fshatin Dars, të Njësisë Administrative Klos, për sistemimin dhe rehabilitimin e disa segmenteve të vështira e problematike për qarkullimin e mjeteve, me rërë Bituminoze, duke lehtësuar kështu levizjen e tyre.

#rehabilitim#rrugë#shërbime🚚🚛

Qytetarët të parët💪👏💪

Në punë përditë🙏

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *