Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Festivali i Këngës për Fëmijë”, Edicioni I-rë

Të lumtur që për herë të parë, në qytetin e Klosit, do të organizohet “Festivali i Këngës për Fëmijë”, Edicioni I-rë🙈👏💪🙈

Kjo është një ngjarje kulturore e cila nuk është thjeshtë një festë fëmijësh e një garë e këngëve për ta, por edhe një mundesi për të treguar mikpritjen e qytetit tonë dhe ndjeshmërinë e theksuar ndaj artit, ndaj shënojeni në kalendarin tuaj këtë datë dhe ejani të festojmë së bashku!🥰🥰

Ju mirëpresim🙏

#artkulturë

#klos2022

#FëmijëtTëParët🥰.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *