Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#Rinia

❇️ Fundjavën që lamë pas pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, të rinjtë e Klosit morën pjesë në kampin dy ditor të zhvilluar nga Ministria e Rinisë dhe Fëmijës Znj. Bora Muzhaqi, në Parkun Kombëtar të Divjakës.

Të rinjtë e Klosit ishin pjesë e 100 të rinjve nga e gjithë Shqipëria, ku diskutuan mbi angazhimin e tyre si anëtarë të Këshillave Vendor Rinor dhe përfshirjen në vendimmarrje. Kjo me qëllim krijimin e urave të reja të bashkëpunimit mes anëtarëve të Këshillave Vendor Rinor, dhe aktorëve të ndryshëm që punojnë për të rinjtë.

Nuk munguan miqësitë e reja 🤝diskutime, bashkëpunime, plot ide e argëtim, por edhe detyra shtëpie të lëna për në vazhdim. ✅

#RiniaVendos

#ministriishtetitpërrininëdhefëmijët

#riniapërrininë

#RiniaKlosjane

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *