Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftim

Bashkia Klos,Njësitë Administrative në bashkëpunim me të gjitha Institucionet e Arsimit,Shëndetësisë dhe komunitetit ditën e nesërme me datë 11 tetor 2019,organizon nje aksion për pastrimin e territorit nga mbetjet. Lutemi që çdo qytetar të bëhet pjesë e këtije aksioni.
Të gjithë së bashku për një qytet më të mirë dhe më të paster për të jetuar.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *